joi, 7 decembrie 2017

Tehnica de privire a soarelui

Tehnica de privire a soarelui mai poarta si denumirea de fenomenul HRM, acronimul fiind dat de initialele numelui Hira Ratan Manek, omul care s-a supus singur testelor NASA pentru confirmarea faptului ca poseda intr-adevar abilitatea supraomeneasca de a nu necesita hrana pentru a supravietui. Cercetarile stiintifice finantate de NASA au presupus tinerea lui Hira sub observatie permanenta, 24 de ore pe zi, 7 zile pe saptamana, timp de 100 de zile. La incheierea experimentului, NASA a confirmat ca barbatul este intr-adevar capabil sa supravietuiasca preluandu-si energia vitala in mare parte de la soare, in tot acest interval de timp neavand nevoie decat de putin lapte batut sau de apa.
Iata ce afirma candva Nikola Tesla:
„Nu vad de ce o fiinta vie nu ar fi capabila sa isi obtina toata energia necesara pentru indeplinirea functiilor ei biologice din mediul inconjurator, in loc sa se mai bazeze pe consumul de hrana si pe procesul complicat de extragere si transformare a combinatiilor chimice din alimente pentru a-si dobandi energia vitala.”
CE ESTE PRIVITUL SOARELUI?
Privitul soarelui (supranumit si „inghitirea soarelui”) reprezinta o practica stricta de captare treptata a luminii solare cu organele de vaz in momentele zilei in care emisiile de radiatii ultraviolete sunt cel mai scazute – la rasarit si la apus. Avizatii sustin ca aceasta practica presupune cateva reguli fundamentale. In primul rand, trebuie desfasurata in prima ora de dupa momentul apusului sau de dinainte de rasarit pentru a nu suprasolicita ochii.
In al doilea rand, tehnica trebuie desfasurata in talpile goale, pentru ca picioarele sa se afle in contact direct cu solul, fie ca este vorba de nisip, namol sau praf. Cea de-a treia si ultima regula presupune cresterea treptata a timpului petrecut privind soarele, pornind de la 10 secunde in prima zi si adaugand zilnic cate 10 secunde. Sursele sustin ca practicarea privitului soarelui nu implica niciun fel de riscuri atat timp cat se respecta aceste trei reguli.
CONCLUZII
Retine ca trebuie sa incepi prin a practica aceasta tehnica doar timp de 10 secunde in prima zi, si apoi sa adaugi zilnic cate 10 secunde. Dupa 90 de zile de privire a soarelui, prag la care sedintele zilnice vor ajunge sa dureze 44 de minute, poti intrerupe aceasta tehnica pentru a trece la etapa de mers descult cate 45 de minute pe zi timp de 6 zile. Iar odata ajuns in acest punct, cu siguranta ca intreprinderea zilnica a cate unei plimbari de o ora timp de un an neintrerupt nu ar trebui sa mai reprezinte o provocare.
Mai mult despre aceasta tehnica si implicatiile practicarii ei in vindecarea corpului, cititi aici .